Όροι και Προϋποθέσεις

Τα ακόλουθα αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης του συγκεκριμένου ιστότοπου. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της MINISO.

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο miniso.com.gr.

Αυτός ο ιστότοπος διατηρείται και διαχειρίζεται από την MINISO Hellas. Με την πρόσβαση και τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις χωρίς περιορισμούς ή δικαιοδοσία. Η MINISO Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να προσθέτει, να επεξεργάζεται και να καταργεί αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή, όπως απαιτείται. Είστε υπεύθυνοι να ελέγχετε περιοδικά αυτούς τους όρους, τις ενημερώσεις και άλλους πρόσθετους όρους που δημοσιεύονται στον ιστότοπο της MINISO Hellas. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

 1. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

  Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται από την MINISO Hellas και ενώ η MINISO προσπαθεί να ενημερώνει και να διορθώνει τις πληροφορίες, η MINISO δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, για την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα ή τη διαθεσιμότητα σε σχέση με τον ιστότοπο ή τις πληροφορίες, τις λειτουργίες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα σχετικά γραφικά που περιέχονται στον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη εσείς τοποθετείτε σε τέτοιες πληροφορίες είναι κατά συνέπεια αυστηρά με δική σας ευθύνη.

  Σε καμία περίπτωση η MINISO δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή ζημιά συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, έμμεσης ή επακόλουθης απώλειας ή ζημίας ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας που προκύπτει από απώλεια δεδομένων ή κέρδη που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

  Σε καμία περίπτωση η MINISO δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή ζημιά συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, έμμεσης ή επακόλουθης απώλειας ή ζημίας ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας που προκύπτει από απώλεια δεδομένων ή κέρδη που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας.

 2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

  Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε εμπορικού σκοπού, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της MINISO Hellas. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται (και δεν επιτρέπεται σε κανένα άλλο συμβαλλόμενο) να συν-εμπορεύεται αυτόν τον ιστότοπο, χωρίς την ρητή προηγούμενη γραπτή άδεια του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της MINISO Hellas. Ως "συν-επωνυμία" νοείται η εμφάνιση ονόματος, λογότυπου, εμπορικού σήματος ή άλλων μέσων καταχώρισης ή ταυτοποίησης οποιουδήποτε συμβαλλομένου μέρους κατά τρόπο που είναι λογικά πιθανό να δώσει στον χρήστη την εντύπωση ότι αυτό το άλλο μέρος έχει το δικαίωμα να προβάλει, να δημοσιεύσει, ή να διανέμει αυτόν τον ιστότοπο ή περιεχόμενο προσβάσιμο σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε να συνεργαστείτε με την MINISO Hellas για να σταματήσετε αμέσως οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη συν-επωνυμία, δημιουργία πλαισίου ή υπερσύνδεση.

 3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

  Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τα εξής:

  Α. Να μην παραβιάζει ή να δημιουργεί κίνδυνο παραβίασης της περιουσίας ή της ιδιωτικής ζωής της MINISO Hellas ή οποιουδήποτε τρίτου.

  B. Να μην προκαλεί ή να δημιουργεί κίνδυνο για εμπόδιο ή απώλεια στη MINISO Hellas ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

  Γ. Να μην προκαλεί ή να δημιουργεί κίνδυνο παραβίασης της δημόσιας τάξης και ηθικής.

  Δ. Να μην κάνει τίποτα ή να δημιουργεί τον κίνδυνο να κάνει κάτι παράνομο ή να συνδέεται με παράνομη πράξη.

  E. Να μην εγγραφείτε με ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο αφορά την απόσπαση ή την αναφορά ψευδών πληροφοριών.

  ΣΤ. Να μην ασκεί καμία εμπορική δραστηριότητα ή οποιαδήποτε δραστηριότητα με εμπορικό σκοπό ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που αποτελεί τον πρόδρομο της.

  Ζ. Να μην βλάψει το καλό όνομα ή τη φήμη της MINISO Hellas ή τρίτου μέρους.

  H. Να μην χρησιμοποιεί ή να ανεβάζει ή να δημιουργεί τον κίνδυνο χρήσης ή φόρτωσης ενός ιού υπολογιστή ή άλλου επιβλαβούς προγράμματος.

  I. Να μην παραβιάζει ή να δημιουργεί κίνδυνο παραβίασης νόμων, κανονισμών ή διαταγμάτων.

 4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

  Αυτός ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του αποτελούν πνευματικά δικαιώματα της Μίνισο Ελλάδας – Προϊόντα Ιαπωνικού Σχεδιασμού. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Όλα τα στοιχεία που περιέχονται στον ιστότοπο του miniso.com.gr, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και του περιεχομένου του, προστατεύονται από το εμπόριο, τα πνευματικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των ηθικών δικαιωμάτων), το εμπορικό σήμα και άλλους νόμους σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

  Οποιαδήποτε αναδιανομή ή αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή απαγορεύεται εκτός από τα ακόλουθα:

  • Μπορείτε να εκτυπώσετε ή να μεταφορτώσετε σε τοπικό σκληρό δίσκο στοιχεία του ιστότοπου μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση
  • Μπορείτε να αντιγράψετε το περιεχόμενο σε μεμονωμένα τρίτα πρόσωπα για προσωπική τους χρήση, αλλά μόνο εάν αναγνωρίζετε τον ιστότοπο ως πηγή του υλικού

  Δεν επιτρέπεται η διανομή ή η εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό σε όλα τα κείμενα, τις εικόνες, τους ήχους, τα σχέδια, τα γραφικά και την επιλογή και διευθέτηση τους. Ούτε μπορείτε να το μεταδώσετε ή να το αποθηκεύσετε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή άλλη μορφή ηλεκτρονικού συστήματος ανάκτησης.

  * Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται, © 2018 MINISO Ελλάδας

  * Το "MINISO" είναι σήμα κατατεθέν της MINISO

 5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

  Όταν επισκέπτεστε το miniso.com.gr, στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη MINISO Hellas ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, τότε επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τη MINISO Hellas. Επικοινωνώντας με την MINISO Hellas, συναινείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το MINISO Hellas. Η MINISO Hellas θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της δημοσίευσης ανακοινώσεων σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός από τις προβλεπόμενες δηλώσει που ορίζονται στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της MINISO Hellas ή όπως απαιτείται από το νόμο, συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, ειδοποιήσεις, γνωστοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που σας παρέχουμε ηλεκτρονικά ικανοποιούν κάθε νόμιμη απαίτηση ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γίνονται γραπτώς

 6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, η MINISO Hellas και δικαιοπάροχοι, οι πάροχοι υπηρεσιών, πάροχοι περιεχομένου, υπάλληλοι, αντιπρόσωποι, στελέχη και διευθυντές ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, Ή ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ που προκαλείται από έναν ιό, την απώλεια εισοδήματος, πόνο και την οδύνη, συναισθηματικές διαταραχές, Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η MINISO Hellas ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

 7. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ

  Είστε και θα παραμείνετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε δημιουργικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων δημιουργικών προτάσεων, ιδεών, σημειώσεων, σχεδίων, φωτογραφιών, εννοιών ή άλλων πληροφοριών ή επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή παρόμοιων που διαβιβάζετε στη MINISO Hellas μέσω αυτού του ιστότοπου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω Διαδικτύου ή με άλλο τρόπο. Οι πληροφορίες θα είναι και παραμένουν ιδιοκτησία της MINISO Hellas. Με το παρόν παραχωρείτε στη MINISO Hellas το απαλλαγμένο από δικαιώματα, απεριόριστο, αμετάκλητο, παγκόσμιο, μη αποκλειστικό δικαίωμα και άδεια χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημιουργίας παράγωγων έργων, διανομής, εκτέλεσης και προβολής των πληροφοριών, να ενσωματώσει οποιαδήποτε πληροφορία σε άλλα έργα υπό οποιαδήποτε μορφή, μέσα ή τεχνολογία που είναι γνωστή ή αναπτύχθηκε αργότερα. Συμφωνείτε ότι όλες οι πληροφορίες που μας υποβάλετε ανήκουν εξ ολοκλήρου σε εσάς και συμφωνείτε να μεταβιβάσετε στη MINISO Hellas όλα τα δικαιώματα κυριότητας στις Πληροφορίες που υποβάλλονται στη MINISO Hellas ή στο miniso.com.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά του δικαιώματος δημοσίευσης πληροφοριών, να τις χρησιμοποιήσετε στους δικτυακούς μας τόπους ή σε οποιαδήποτε είδους διαφήμισης, χωρίς καμία υποχρέωση να σας πληρώσουμε. Η MINISO Hellas δεν θα υποχρεούται να επεξεργάζεται οποιαδήποτε πληροφορία ως εμπιστευτική και μπορεί να χρησιμοποιεί και πληροφορίες στις δραστηριότητές της (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, προϊόντων ή διαφημίσεων) χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για δικαιώματα ή οποιεσδήποτε άλλες αντιλήψεις οποιουδήποτε είδους και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ως αποτέλεσμα τυχόν ομοιότητες που μπορεί να εμφανιστούν στις μελλοντικές πράξεις της MINISO Hellas.

  Η MINISO Hellas θα χειριστεί κάθε προσωπική πληροφορία που υποβάλλετε μέσω αυτού του ιστότοπου σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 8. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

  Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίζεστε και να απαλλάσσετε την MINISO Hellas, τους δικαιοπαρόχους της, πάροχοι υπηρεσιών, πάροχοι περιεχομένου, υπαλλήλους, αντιπροσώπους, στελέχη και διευθυντές (συλλογικά οι «Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών») από και ενάντια σε όλες τις απώλειες, δαπάνες, ζημίες και δαπάνες, συμπεριλαμβανομένης της εύλογες αμοιβές δικηγόρων, που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων ή οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας ή της παράνομης συμπεριφοράς) από εσάς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που έχει πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε και θα διατηρήσετε τους Παρόχους Υπηρεσιών αβλαβείς από και εναντίον οποιωνδήποτε αξιώσεων από τρίτους που προκύπτουν από τη χρήση των πληροφοριών που έχετε πρόσβαση από αυτόν τον ιστότοπο.

 9. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

  Όταν καταχωρείτε έναν λογαριασμό στο miniso.com.gr, πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης. Οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, της ηλικίας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της χώρας, θα πρέπει να γίνονται σεβαστές και να προστατεύονται, όπως φαίνεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο.

 10. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

  Η MINISO Hellas μπορεί να παρέχει συνδέσμους και δείκτες σε ιστοσελίδες που διατηρούνται από άλλους ("τοποθεσίες τρίτων") καθώς και τη θέση των συμμετεχόντων λιανοπωλητών. Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή άλλες πηγές διαδικτύου. Η MINISO Hellas δεν έχει ελέγξει όλους τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο και δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε τέτοιους ιστότοπους τρίτων. Επίσης, η πρόσβαση στους συμμετέχοντες λιανοπωλητές δεν αποτελεί υποστήριξη της MINISO Hellas ή οποιασδήποτε από τις θυγατρικές της από οποιονδήποτε λιανοπωλητή ή των πόρων, προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρονται από αυτούς. Η MINISO Hellas δεν φέρει ευθύνη ή ευθύνη για αυτές τις ανεξάρτητες πολιτικές ή ενέργειες τρίτου μέρους και δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου, το περιεχόμενο, τη διαφήμιση, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και άλλο υλικό τέτοιων δικτυακών τόπων ή λιανοπωλητών τρίτων. Αυτές οι συνδεδεμένες τοποθεσίες και τοποθεσίες καταστημάτων είναι μόνο για την εξυπηρέτησή σας και ως εκ τούτου έχετε πρόσβαση σε αυτές με δική σας ευθύνη. Η MINISO Hellas ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για ζημιές ή εικαζόμενες απώλειες ή πραγματικές ή εικαζόμενες ζημίες που συνδέονται με τη χρήση του ιστότοπου ή ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του περιεχομένου, των αγαθών ή των υπηρεσιών που διατίθενται σε αυτούς τους ιστότοπους ή σε εξωτερικές πηγές.

 11. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε υπηρεσιών ή διευκολύνσεων που παρέχονται σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο για να υπονομεύσετε την ασφάλεια ή να παραβιάσετε τους πόρους ή τους λογαριασμούς του συστήματος. Η χρήση ή η διανομή εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια (π.χ. προγράμματα υπολογισμού κωδικού πρόσβασης, εργαλεία πυρόλυσης ή εργαλεία ανίχνευσης δικτύου) απαγορεύεται αυστηρά. Εάν συμμετέχετε σε οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας του συστήματος, η MINISO Hellas διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει τα στοιχεία σας στους διαχειριστές συστημάτων σε άλλους ιστότοπους προκειμένου να τους βοηθήσει να επιλύσουν συμβάντα ασφαλείας. Η MINISO Hellas διατηρεί το δικαίωμα να διερευνήσει υποψίες παραβίασης αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

  MINISO Hellas διατηρεί το δικαίωμα να συνεργαστεί πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή δικαστική εντολή που θα ζητά από την MINISO Hellas να αποκαλύψει την ταυτότητα οποιουδήποτε δημοσιεύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή δημοσίευση ή με άλλο τρόπο διάθεση τυχόν υλικών που πιστεύεται ότι παραβιάζει τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Με την αποδοχή αυτής της συμφωνίας, ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΕ την MINISO Hellas από οποιεσδήποτε απαιτήσεις οι οποίες μπορεί να προκύψουν από οποιαδήποτε ενέργεια της MINISO Hellas ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ή ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ / Ή από κάθε ενέργεια που λαμβάνεται συνεπεία των ερευνών ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MINISO Hellas ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Τελευταία ενημέρωση: 15 Δεκεμβρίου 2018
© 2018 MINISO Hellas. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της MINISO!